< Terug naar zoekresultaat

Medewerker bso in 's-gravenhage

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): 's-gravenhage
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 12 februari 2019
Soort werk:
  • Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang

Omschrijving bijbaan

Ben jij in de middag beschikbaar en vind jij het leuk om met kinderen in de basisschool leeftijd te werken? Heb jij een diploma die jou kwalificeert om in de kinderopvang te werken? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?
Jij weet een vertrouwde omgeving te creeëren waar kinderen zich thuis voelen en waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je gaat (samen met de kinderen) leuke, originele én leerzame activiteiten bedenken en hen hierin begeleiden. Daarbij sluit je aan bij de ontwikkelingsbehoefte en je draagt actief bij aan bijvoorbeeld de taalvaardigheid, cognitieve en sociale vaardigheden.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij bent gekwalificeerd om in de kinderopvang te werken. Je bent flexibel inzetbaar op doordeweekse dagen. Daarnaast ben je stressbestendig en vind je het leuk om te werken met jonge kinderen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je toont initiatief waardoor je de orde kan bewaren in groepen.


Twijfel je of je in aanmerking komt voor deze vacature? Check het via onderstaande link:
www.fcb.nl

Wat bieden we jou?
Flexibele werktijden, volledige reiskostenvergoeding, online trainingen ter zelfontwikkeling op uiteenlopende gebieden, een goede omgeving om jezelf te ontwikkelen en een volledig vergoed VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Dienstverband:
  • Vast werk
Brutoloon: 13,14
Minimum leeftijd: 18
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Geen
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu