< Terug naar zoekresultaat

Unieke kans: kosteloos je wft zorg behalen! in Utrecht

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Utrecht
Branche: Gezondheidszorg | Medisch
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 26 augustus 2019
Soort werk:
  • Administratief

Omschrijving bijbaan

Kosteloos je WFT Zorg en daarna aan de slag! We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die in de maand september hun WFT Zorg willen halen.
Voor verschillende klanten zoeken wij namelijk kandidaten die met hun WFT Zorg op zak aan de slag willen. Dus ben jij op zoek naar een baan met betrekking tot zorgverzekeringen en alles wat daarom heen zit? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Wat ga je doen?
Wanneer je de WFT Zorg hebt behaald, weet je alles over ziektekostenverzekeringen en het zorgstelsel van Nederland. Zo ken je bijvoorbeeld het verschil tussen basisverzekeringen en aanvullende pakketten en kun jij alle vragen rondom zorgverzekeringen zonder problemen beantwoorden.

Vereisten

Wie zoeken wij?
* Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
* Je bent fulltime beschikbaar om de WFT cursus te volgen.
* Je bent op zoek naar een adviesfunctie.

Wat bieden we jou?
Je krijgt de mogelijkheid om je WFT Zorg kosteloos te behalen zodat er deuren voor je opengaan binnen de financiƫle wereld van de zorgbranche, kortom: je bouwt aan jouw C.V. Daarnaast biedt deze functie ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je competenties en vaardigheden te ontwikkelen in ons GRATIS online trainingsprogramma van Good Habitz, op de momenten dat het jou uitkomt en op basis van je persoonlijke interesses.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Dienstverband:
  • Vast werk
Brutoloon: Niet gespecificeerd
Minimum leeftijd: 18
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Geen
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu