Hiker

Een hiker brengt lege auto’s, meestal in opdracht van leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en auto-importeurs van A naar B. Je reist met het OV naar de opdracht toe en ook weer met het OV naar huis. Erg handig voor studenten met een ov-jaarkaart. Je krijgt opdrachten door heel het land, dus geen enkele werkdag is hetzelfde. Je rijdt in verschillende auto types en zorgt ervoor dat ze transport klaar staan. Het is de bedoeling dat je werkzaam bent vanuit je eigen woonplaats en het liefst op doordeweekse dagen en af en toe in het weekend. EasyTalent houdt rekening met je schoolrooster en je mag dan ook je eigen uren bepalen. Als de functie je bevalt kun je eventueel doorgroeien tot privéchauffeur.

Vereisten van een hiker

Zie hieronder een overzicht van de vereisten van een hiker:

- Je bent in het bezit van een rijbewijs-B
- Je hebt voldoende rijervaring(1 jaar)
- Je bent representatief
- Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar

Een hiker heeft verantwoordelijkheid en heeft een goede uitstraling. Je bent het visitekaartje van het bedrijf.

Taken van een hiker

Zie hieronder een overzicht van de taken van een hiker:

- Het vervoeren van auto’s van A naar B
- Het reinigen van de auto’s
- Het kan soms voorkomen dat je ingezet wordt als verkeersregelaar tijdens grote evenementen

Bent u als werkgever op zoek naar een hiker?

Uitzendkrachten zijn de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een hiker. De uitzendkrachten van EasyTalent zijn snel inzetbaar en zeer flexibel. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit uitzendkrachten die fulltime of parttime beschikbaar zijn. Een student aannemen heeft ook nog veel voordelen. Ze zijn gemotiveerd, flexibel en goedkoper dan normaal vast personeel. Heeft u interesse in een uitzendkracht van EasyTalent als hiker? Neem contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als hiker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als hiker iets voor jouw is. Bekijk de vacatures dan nu op EasyTalent.

 
Wij werken voor
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8