Juridisch Medewerker

Als juridisch medewerker ben je in dienst van een bedrijf, instelling of overheid en verricht je werkzaamheden op het gebied van recht. Hij heeft een belangrijke taak, hij moet de juridische informatie opzoeken over het eigen bedrijf, van klanten of van juridische procedures. Ook moet hij daarvan de relevante gegevens verstrekken.

Vereisten Juridisch Medewerker

Als juridisch medewerker ben je nauwkeurig en kan je goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast kan je je ook goed uitdrukken, zowel mondeling als met schriftelijk maar kan je ook goed luisteren naar wat andere mensen te zeggen hebben.

Soorten juridisch medewerker

Als juridisch medewerker kan je ook nog verschillende kanten op. Zo kan je zowel juridisch medewerker zakelijke dienstverlener, als openbaar bestuur of sociale zekerheid. En hoewel deze voor een deel dezelfde taken hebben, zijn er ook verschillen. Zo moet een juridische medewerker zakelijke dienstverlening zich bezig houden met het opstellen van overeenkomsten en contracten.  Terwijl een juridisch medewerker openbaar bestuur zich juist bezig houd met het afstemmen van het beleid van het bedrijf met de wet. En geeft een juridisch medewerker zakelijke dienstverlening informatie aan klanten over geldzaken.

Bent u als werkgever op zoek naar een juridisch medewerker?

Uitzendkrachten zijn de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een juridisch medewerker. De uitzendkrachten van EasyTalent zijn erg snel inzetbaar en zeer flexibel. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit uitzendkrachten die fulltime of parttime beschikbaar zijn. Een student aannemen heeft ook nog veel voordelen. Ze zijn gemotiveerd, flexibel en vaak goedkoper dan normaal vast personeel. Heeft u interesse in een uitzendkracht van EasyTalent? Neem contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als juridisch medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als juridisch medewerker echt iets voor jouw is. Bekijk de vacatures voor juridisch medewerker dan nu op EasyTalent.

 
Wij werken voor
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8