< Terug naar zoekresultaat

Belastingmedewerker overheid in Amsterdam

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Branche(s):
  • Telecommunicatie
Geplaatst op: Vrijdag 03 januari 2020
Soort(en) werk:
  • Staf / Advies / Consultancy

Omschrijving startersbaan

Ben jij op zoek naar een interessante functie waarin je kunt investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Hou je ervan om veel te reizen voor je werk en verschillende gemeentes, waterschappen en provinciees te bezoeken? Zoek dan niet verder! Voor een groot detacheringsbureau zijn wij op zoek naar starters die aan de slag willen bij verschillende overheidsprojecten en hier worden opgeleid tot belastingspecialist!

Wat ga je doen?
Je gaat werkervaring op doen door mee te lopen met een ervaren collega. Samen bezoek je klanten in de Randstad en na verloop van tijd word je zelfstandig ingezet. Je gaat dan aan het werk met de meest uitlopende projecten op verschillende vakgebieden.

Je gaat je onder andere bezighouden met onderstaande specialisaties:
* Basisregistraties van belastingregels
* De WOZ
* Invordering en de kwijtschelding
* Verschillende heffingen

Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij investeert graag in je eigen ontwikkeling en ambities. Deze functie biedt veel uitdaging en je wordt breed opgeleid. We zijn om zoek naar iemand met affiniteit met wet- en regelgeving en een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfskunde MER, bedrijfseconomie, sociaal juridische dienstverlening, commerciële economie, fiscaal recht of aanverwanten hiervan. Daarnaast ben je sociaal, flexibel en communicatief vaardig in woord en geschrift. Verder zet je graag een extra stap, en werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Reizen maakt een groot deel uit van je werk, dus dit vind je geen probleem. Let op: dit is een harde eis! Voor reistijd boven één uur (zonder file) geldt er een compensatieregeling in tijd of geld. Tot slot heb je een representatieve uitstraling, want je bent het visitekaartje van de opdrachtgever!

Wat bieden we jou?
Je gaat deel uitmaken van een team met jonge collega's waarmee je veel samenwerkt. Er is ruimte voor eigen initiatief en naarmate je meer kennis en ervaring op doet, worden de werkzaamheden complexer. Op deze manier word jij een specialist op verschillende vakgebieden binnen de gemeente.
Je persoonlijke ontwikkeling staat niet stil door interne opleidingen en leerzame projecten. Daarnaast is er een auto beschikbaar voor het reizen naar verschillende klanten.

* Je ontvangt een startsalaris van EUR2050,00 bruto op basis van 40 uur.
* Het eerste half jaar (1040 uur) werk je via Studentalent. De intentie is dat je na een half jaar in dienst gaat bij de opdrachtgever. Je ontvangt dan een salarisverhoging van EUR100,00 bruto.
* Na het afronden van de trainingen in de eerste 1,5 jaar stroom je door naar Medewerker Lokale Belastingen 1 en volgt een tussentijdse salarisverhoging van 2,5%.
* Tussentijds vinden beoordelingsgesprekken plaats. Bij goed functioneren ontvang je jaarlijks een salarisverhoging.
* Je krijgt een lease auto.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu