< Terug naar zoekresultaat

Cdd analist in Arnhem

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Arnhem
Branche(s):
  • Telecommunicatie
Geplaatst op: Dinsdag 08 oktober 2019
Soort(en) werk:
  • Administratief / Secretarieel
  • Financieel / Economisch / Accounting

Omschrijving startersbaan

Voor onze opdrachtgever binnen de financiële dienstverlening zijn wij op zoek naar gemotiveerde CDD Analisten! Jij kunt het verschil maken in de strijd tegen fraude en witwassen. Jij gaat op onderzoek uit en vindt de ontbrekende puzzelstukjes. Hierdoor kun je klanten wijzen op risico's op allerlei gebieden. Klinkt dit als iets voor jou en ben jij beschikbaar vanaf 24 oktober? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor doen van goed onderzoek en het opvragen van informatie. Je bent goed op de hoogte van de wet- en regelgeving waar alle documentatie aan moet voldoen.

Het gaat om:
* Het opvragen van gegevens zoals de herkomst van vermogen en transactieverlopen.
* Het aanvullen en verwerken van dossiers.
* Het maken van een goed onderbouwde risicoanalyse.
* Contact met klanten over de analyse.

Na deze onderzoeken maak jij een heldere analyse van de klant, waardoor het meteen duidelijk is wat de risico´s zijn van zaken doen met de betreffende organisatie.

Vereisten

Wie zoeken wij?
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
- Je beschikt over een HBO of WO diploma
- Je werkt nauwkeurig en bent analytisch
- Je hebt een onderzoekende houding en bent communicatief vaardig
- Bij voorkeur heb je een achtergrond in geschiedenis, rechten, criminologie, economie, bestuurs- of bedrijfskunde, maar dit is geen vereiste

Wat bieden we jou?
* In deze functie heb je goede doorgroeimogelijkheden. Je startsalaris begint op EUR2250,- (op basis van fulltime) per maand. Na een half jaar krijg je een loonsverhoging en ga je EUR2500,- bruto per maand verdienen. Uiteindelijk krijg je na een jaar werkervaring een bruto maandloon van EUR2750,- verdienen.
* Wekelijkse uitbetaling en reiskosten conform cao.
* De mogelijkheid tot detachering binnen banking, finance en juridische instellingen, bedrijven en non-profit instellingen in heel Nederland.
* Mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

Bijzonderheden
Voor deze functie wordt er veel in je ontwikkeling geïnvesteerd. Je krijgt opleidingen en trainingen in compliance en CDD.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu