< Terug naar zoekresultaat

Commercieel recruiter in Den Bosch

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Den Bosch
Branche(s):
  • Uitzend | Detachering | W&S
Geplaatst op: Donderdag 11 oktober 2018
Soort(en) werk:
  • Commercieel / Verkoop
  • Personeel en organisatie / HRM
  • Recruitment / Arbeidsbemiddeling

Omschrijving startersbaan

Deze mooie en veelzijdige functie is bedoeld voor een échte matchmaker. Je koppelt vraag en aanbod moeiteloos aan elkaar. Je helpt onze uitzendkrachten voorzien in een primaire levensbehoefte (werk) en je ontzorgt tegelijkertijd talloze opdrachtgevers. Je hebt geen omkijken naar administratie: deze wordt door de backoffice afdeling volledig uit handen genomen. Jij kunt je als commercieel recruiter dus volop richten op de kern van ons werk: matchen! En dat bij de trotse marktleider op de seniore arbeidsmarkt, waar we zaken goed voor elkaar hebben en jou uitstekend faciliteren. Benieuwd? Lees vooral verder.

Met onze AOW-gerechtigde uitzendkrachten bieden wij de beste oplossing voor het capaciteitsvraagstuk van onze klanten. Functies die we veelvuldig bemiddelen zijn onder andere die van surveillanten, bezorgers, huismeesters, leswaarnemers, gastheer/vrouw en office functies zoals receptioniste, archivaris of administratief medewerker. Om de enorme groei van onze organisatie te kunnen bijbenen zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een commercieel recruiter. Dit is een baan voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband en vooral ook: werk dat ertoe doet!

Matches maken op een creatieve en vooral ook duurzame manier, dat is waar je als recruiter verantwoordelijk voor bent. Nadat je de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart hebt gebracht ga je op zoek naar de kandidaat die het beste bij de vraag past. Deze vraag gaat verder dan alleen de harde criteria (opleiding en/of werkervaring), juist ook de soft skills (persoonlijkheid) neem je mee in je overwegingen. Wellicht heb je die topper onlangs al ingeschreven. Het kan ook zijn dat je wervingsprofielen plaatst op onze goed bezochte websites. Een ander creatief idee om goede kandidaten te werven? We staan open voor je ideeën! Tijdens het persoonlijke intakegesprek maak je een profielschets van de uitzendkracht aan en bespreek je met hem/haar in welke omgeving de match optimaal tot zijn recht zou komen. Ook schakel je als recruiter veel met onze buitendienst medewerkers want zij werven de vacatures in de markt. Het opbouwen van een productieve samenwerking is hierin essentieel. Zij zijn immers de ogen en oren in de markt, en jij weet exact wat er aan de kandidaten kant speelt.

Vereisten

Onze nieuwe recruiter:
- werkt vanuit een commerciële drive. Kansen zien en pakken: succesvol willen zijn!
- heeft een grote affiniteit met onze doelgroep: de AOW gerechtigde uitzendkracht.
- is in staat om onder druk het hoofd koel te houden.
- brengt bij voorkeur ervaring binnen de uitzendbranche of een vergelijkbare sector mee.
- heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- is initiatiefrijk, weet goed prioriteiten te stellen en kan tevens zelfstandig werken


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
  • MBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • 1750 - 2500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu