< Terug naar zoekresultaat

Customer due diligence officer in Arnhem

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Arnhem
Branche(s):
  • Telecommunicatie
Geplaatst op: Maandag 09 september 2019
Soort(en) werk:
  • Administratief / Secretarieel
  • Financieel / Economisch / Accounting

Omschrijving startersbaan

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste customer due diligence officers. Bij deze functie word je als professional verbonden aan toonaangevende organisaties om risico analyses uit te voeren. Je kijkt onder andere naar de structuur van de klant, transacties en aard van de onderneming. Aan de hand van deze gegevens kan jij een goed advies uitbrengen, en zorg je ervoor dat de risico´s tot een minimum beperkt worden. Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Klik dan op `ik wil deze baan´ en solliciteer!

Wat ga je doen?
Customer due diligence gaat om de kennis van klanten. CDD is gericht op integere beleidsvoering, waardoor duidelijk is met wie er zaken wordt gedaan. Hiermee wordt voorkomen dat de klant werkt met onbetrouwbare partijen.

Als customer due diligence officer ga jij aan de slag om alle informatie te vergaren om een goed onderbouwde risico analyse te maken. Je vraagt gegevens van organisaties op en verwerkt deze in dossiers en in het systeem van de klant. Indien je dan genoeg informatie hebt maak je op basis hiervan een analyse en geef je advies over alles wat je geaccumuleerd hebt. Zo draag je bij aan de waarborging van klantintegriteit!

Vereisten

Wie zoeken wij?
* Je gaat methodisch en gedegen te werk.
* Je beschikt over een rechten, criminologie, economie, bedrijfs- of bestuurskunde diploma op HBO/WO niveau of doet aankomend jaar een tussenjaar (minimaal 12 maanden).
* Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
* Je bent besluitvaardig, zelfstandig en assertief.

Wat bieden we jou?
* Doorgroeimogelijkheden bij een grote beursgenoteerde organisatie.
* Kans op detachering binnen banking, finance en juridische instellingen, bedrijven en non-profit instellingen in heel Nederland.
* Wekelijkse uitbetaling van je salaris en reiskosten conform cao.
* De mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever.
* In deze functie heb je goede doorgroeimogelijkheden. Je startsalaris begint op EUR2250,- (op basis van fulltime). Na een half jaar krijg je een loonsverhoging en ga je EUR2500,- bruto per maand verdienen. Uiteindelijk krijg je na een jaar werkervaring een bruto maandloon van EUR2750,- verdienen.

Bijzonderheden
Voor deze functie wordt er veel in je ontwikkeling geïnvesteerd. Je krijgt opleidingen en trainingen in compliance en CDD.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu