< Terug naar zoekresultaat

ICT Traineeship: Qquest TalentClass in Gouda

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Gouda
Branche(s):
  • Automatisering | IT | eCommerce
Geplaatst op: Donderdag 06 juni 2019
Soort(en) werk:
  • ICT

Omschrijving startersbaan

IT traineeship: Qquest TalentClass
Ben jij op zoek naar een baan in de IT, maar heb je nog geen ervaring? Ben jij analytisch sterk, ambitieus, enthousiast, betrokken en hardwerkend? Wil jij het maximale uit jezelf halen en werk doen dat er echt toe doet? Heb je minimaal HBO/WO-diploma en maximaal 2,5 jaar werkervaring? Vind je het leuk om bij een groeiende, laagdrempelige en ambitieuze organisatie aan de slag te gaan? Check dan deze vacature!

Het Qquest TalentClass traject
Zonder enige IT-ervaring kan jij bij ons aan de slag. Tijdens ons twee maanden durende TalentClass traject scholen wij jou om tot een ‘Young IT-professional’. Samen met een groep van ongeveer tien andere trainees volg jij het traject. Ons programma bereidt jou voor op een succesvolle start in een IT-functie bij vooraanstaande bedrijven. Je gaat ontdekken hoe je jouw talenten toe kan passen binnen een van de vele IT-functies. De nieuwste en meest relevante IT-skills worden jou geleerd zoals: Java, SQL, Scrum, TMap, CI/CD, Beheer en projectmatig werken. Daarnaast geef en ontvang je voortdurend feedback op jouw prestaties en gedrag. Daarmee bouw je aan je zelfvertrouwen om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan.

Aan de slag bij een opdrachtgever
Na het afronden van de Qquest TalentClass gaan we kijken bij welke opdrachtgever jij het beste past. We kijken van welke uitdagingen jij gelukkig wordt en bij welke cultuur jij het beste functioneert. Wij zorgen voor een passende opdrachtgever en proberen de beste match te realiseren.

Vereisten

- woonachtig in, of verhuis bereid naar, de randstad;
- (bijna) afgerond HBO of WO en maximaal 2 jaren werkervaring na afronding studie;
- analytisch en actief;
- ondernemend en communicatief .


Minimaal opleidingsniveau:
  • Universitair
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu