< Terug naar zoekresultaat

ICT Traineeship: Qquest TalentClass in Gouda

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Gouda
Branche(s):
  • Automatisering | IT | eCommerce
Geplaatst op: Woensdag 06 februari 2019
Soort(en) werk:
  • ICT

Omschrijving startersbaan

Dit ICT Traineeship is iets voor jou!

Ben jij analytisch sterk, ambitieus, enthousiast over ICT, inspirerend, betrokken en hardwerkend? Dan is dit ICT Traineeship iets voor jou. Jij wilt graag het maximale uit jezelf halen en doet graag werk dat er toe doet. Tot slot vind je het leuk om met een jong, ambitieus bedrijf te werken aan de ICT diensten van de toekomst.

De TalentClass van Qquest is daarmee een ideale kans voor jou als (bijna) afgestudeerde HBO’er of WO’er. Ook als je geen ICT gestudeerd hebt.

Wat kan jij verwachten van dit ICT Traineeship?

Samen met de andere TalentClass trainees start je met een trainingsprogramma van twee maanden. Dit programma bereidt jou voor op een succesvolle start in een ICT functie bij een vooraanstaand bedrijf. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en hoe je deze kan toepassen in diverse functies binnen de ICT. Daarnaast is de training een simulatie van werken in een bedrijf. Je krijgt voortdurend feedback op jouw prestaties en gedrag. Daarmee bouw je aan vertrouwen om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Deze opdracht wordt door Qquest gevonden waarbij rekening gehouden wordt met jouw getoonde talenten, potentieel en persoonlijkheid.

Zodra je bij de opdrachtgever aan het werk gaat word je door Qquest nog steeds intensief begeleid en waar nodig bijgeschoold. Alles om jou zo goed mogelijk in het ‘zadel’ te krijgen en te houden. Een van de voorwaarden vanuit Qquest is dan ook dat je je blijft ontwikkelen. Zo geef jij samen met Qquest jouw carrière richting!

Wat is de TalentClass training?

Unieke samenstelling
Door het unieke assessment ben je verzekerd dat je je bevindt onder gelijkgestemden. TalentClass’ers hebben diverse achtergronden en bezitten een hoog analytisch vermogen met de juiste motivatie en mentaliteit.

De training
Het TalentClass programma bestaat uit een mix van hard- en softskills, gecombineerd met een simulatie van de praktijk. Tijdens de eerste maand krijg je theorie over en maak je kennis met de belangrijkste disciplines en vaardigheden in een systeemontwikkeltraject. In de tweede maand ga je de opgedane kennis toepassen door in een aantal ‘sprints’ een eigen applicatie te ontwerpen, bouwen en testen. Daarnaast is er ruimte voor verdieping in verschillende programma onderdelen.

- de basisdisciplines rondom systeemontwikkeling en -beheer
- requirements/business analyse
- programmeren
- testen
- beheren en onderhouden
- coördineren en project leiden
- projectmatig werken en Agile-Scrum
- beheermethodieken ITIL, ASL en BiSL
- diverse certificeringen zoals Tmap Suite, PSM1, ITIL, DB-SQL

Soft skills gericht op persoonlijke effectiviteit
- presenteren en profileren
- feedback geven- en ontvangen
- resultaatgericht beïnvloeden
- succesvol samenwerken
- gespreks- en vergadertechnieken
- zelfontwikkeling en coaching

Het resultaat van de training
Tijdens de training ontwikkel jij inzicht in je eigen talenten die van pas komen in het ICT werkveld. Daarnaast leer je veel over jezelf, onder andere hoe je succesvol jouw talenten kunt toepassen binnen ICT organisaties.

Je eerste opdracht
Tijdens de training leert Qquest jou ook goed kennen, zodat zij een optimale match maakt voor een passende opdracht. Qquest vult daarmee de vraag van de opdrachtgevers in met de juiste TalentClass’er, rekening houdend met getoonde talenten, potentieel en persoonlijkheid.

Tijdens de uitvoer van je opdracht word je intensief begeleid om je zo goed mogelijk te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Je wordt daarin bijgestaan met training, coaching en advies. Dit gehele traject zorgt voor een optimale integratie van jou binnen je opdracht.

Wat biedt Qquest jou?
Qquest biedt je een aantrekkelijk pakket met arbeidsvoorwaarden waaronder:

- contract voor onbepaalde tijd
- twee maanden betaalde training
- bonusregeling
- certificeringen
- zelfontwikkeling
- iedere dag een gezellige, gezamenlijke lunch!

Vereisten

- woonachtig in of verhuis bereid naar de randstad;
- (bijna) afgerond HBO of WO en maximaal 2 jaren werkervaring na afronding studie;
- analytisch en actief;
- ondernemend en communicatief .


Minimaal opleidingsniveau:
  • Universitair
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu