< Terug naar zoekresultaat

(Jr.) Service Adviseur - Service Only in Zwijndrecht

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Zwijndrecht
Branche(s):
  • Automotive
Geplaatst op: Vrijdag 11 januari 2019
Soort(en) werk:
  • Commercieel / Verkoop

Omschrijving startersbaan

Heb jij passie voor auto’s en ben jij uitermate servicegericht? Ben jij goed in het plannen van verschillende werkzaamheden en wil jij het gezicht van Ames zijn? Dan is dit jouw kans!

Service Adviseur
(Fulltime)

In deze afwisselende functie adviseer je de klanten over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft. Tevens plan je onderhoudswerkzaamheden, reparaties en modificaties en zorg je voor de administratieve voorbereiding en afhandeling hiervan. Je controleert de voortgang en uitvoering van de geplande werkzaamheden en factureert de werkzaamheden aan de klant. Door een goede planning, coördinatie en bewaking zorg jij ervoor dat de klant uiterst tevreden is. Jouw serviceniveau bepaalt in belangrijke mate de loyaliteit van de klanten. Beschik jij (nog) niet over technische kennis? Geen zorgen, want wij brengen jou deze kennis graag bij!

Vereisten

Wat vragen wij
Als Service Adviseur ben je het gezicht van ons bedrijf! Je koppelt commerciële vaardigheden aan een representatieve uitstraling en een servicegerichte instelling. Jouw organisatievermogen zorgt ervoor dat je altijd goed bereikbaar bent en je schakelt makkelijk tussen de werkplaats en de klant. Als het even hectisch wordt, blijf jij kalm. Wat je verder meeneemt is een opleiding op HAVO/VWO- of MBO 3/4 –niveau, bijvoorbeeld richting Junior Accountmanager of ervaring als Eerste Autotechnicus.


Minimaal opleidingsniveau:
  • MBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
Rijbewijs noodzakelijk: ja

Solliciteer nu