< Terug naar zoekresultaat

Junior Coördinator System Engineer in Bunnik

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Bunnik
Branche(s):
  • Bouw | Architectuur | Installatie
Geplaatst op: Vrijdag 06 september 2019
Soort(en) werk:
  • Elektrotechnisch / Electronica
  • Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig

Omschrijving startersbaan

Ben jij sterk in conceptueel denken en in het analyseren van processen? Complexe vraagstukken, daar lig jij ‘s nachts niet wakker van. Op basis van jouw inhoudelijk advies kunnen we verder bouwen. Klinkt goed? Dan hebben wij een leuke functie als (Junior) Coördinator Systems Engineering voor jou!

Wat ga je doen?
Als Junior Coördinator Systems Engineering werk je bij BAM Advies & Engineering en sluit je aan bij de expertgroep Systems Engineering bij de vakgroep Integrale Projecten. Dit team is gespecialiseerd in onder meer project-, contract- en risicomanagement, projectbeheersing en systems engineering. We zijn een ambitieus, enthousiast team dat elkaar helpt en intensief samenwerkt. Wat ons bijzonder maakt, is dat we bewust bezig zijn met jouw meerwaarde, perspectief in de organisatie en daarmee dus met jouw ambities. Onze standplaats is Bunnik, maar bij projectondersteuning zijn we bij voorkeur op locatie bij het projectteam. Je wordt ingezet op één of meer projecten om teams te adviseren en te ondersteunen bij het organiseren van informatie om beter overzicht te krijgen in complexe projecten. Je neemt teams hierbij mee in de laatste ontwikkelingen waarbij je helpt de onzekerheden van verandering weg te nemen. Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het uitleggen en handhaven van de processen en afspraken in het projectteam. Je moet dus niet alleen inhoudelijk goed zijn, maar ook de sensitiviteit hebben om met uiteenlopende mensen samen te werken en ze te motiveren actie te ondernemen op basis van jouw bevindingen. Dankzij jouw expertise krijgen projectteams grip op het realiseren van prachtige, maar complexe projecten.

Wat de werkwijze uniek maakt, is het Relatics systeem 'Grip'. Hierin verwerken we veel data wat ervoor zorgt dat alles vindbaar en controleerbaar is. Het maakt jouw werk ook een stuk gemakkelijker! Voor de inrichting van dit systeem hebben we eens per twee weken een SCRUM sessie en jouw input hierin wordt gevraagd en gewaardeerd.

Daarnaast willen we het risicomanagement op de projecten verder ontwikkelen. Als het je interesse heeft, kun jij daar een betekenisvolle bijdrage aan leveren.

Vereisten

Wie zoeken wij?
• Een afgeronde HBO/WO opleiding. Denk bijvoorbeeld aan Building Environment, Bouwkunde, Construction Management & Engineering, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek.
• Werkervaring is een pré, we staan open voor starters en ervaren medewerkers
• Je hebt veel affiniteit met digitaal werken, Relactis en BIM.

Wat bieden wij?
• Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
• Je werkt aan toonaangevende projecten. We werken veel voor de Rijksoverheid zoals het Douanelab ‘De Knip’ en ‘Raamweg’ voor het Kosovotribunaal en projecten zoals Zalmhaventoren, Hoofdkwartier Océ en WTC Utrecht.
• De mogelijkheid tot parttime werken (32 uur) om bijvoorbeeld nog een studie te volgen
• Je komt te werken op de Bouw cao en hiermee heb je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
• We gaan graag het gesprek met jou aan over een passend salaris.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.

Over ons
BAM Advies & Engineering is het advies- en ingenieursbureau van en voor BAM bedrijven en ontwikkelaars, bouwers en onderhoudsdiensten. BAM Advies & Engineering levert adviezen, management en ontwerp- en engineeringdeskundigheid.

Je doet je werk vanuit de afdeling Integrale Projecten, die onderdeel uitmaakt van BAM Advies en Engineering. De afdeling bestaat uit circa 25 collega’s: tender managers, contract managers, ontwerpmanagers, engineeringsmanagers en procesmanagers die één of meer rollen in projectteams invullen binnen de BAM bedrijven. Als (Junior) Coördinator Systems sluit je aan bij de expertgroep Systems Engineering. Dit team is gespecialiseerd in onder meer project-, contract- en risicomanagement, projectbeheersing en systems engineering. We zijn een ambitieus, enthousiast team dat elkaar helpt en intensief samenwerkt. Wat ons bijzonder maakt, is dat we bewust bezig zijn met jouw meerwaarde, perspectief in de organisatie en daarmee dus met jouw ambities. Onze standplaats is Bunnik, maar bij projectondersteuning zijn we bij voorkeur op locatie bij het projectteam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Minimaal opleidingsniveau:
  • Universitair
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
  • 3500 - 5000
Rijbewijs noodzakelijk: ja

Solliciteer nu