< Terug naar zoekresultaat

Klantervaringsdeskundige in Houten

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Houten
Branche(s):
  • Telecommunicatie
Geplaatst op: Vrijdag 09 november 2018
Soort(en) werk:
  • Commercieel / Verkoop

Omschrijving startersbaan

Nielsen is één van de grootste leveranciers van digitaal productcontent voor online winkels. Door hun ruime ervaring van 20 jaar slagen zij erin om online producten van winkels in de FMCG Branche in kaart te brengen en te beheren. Belangrijke klanten van deze opdrachtgever zijn onder andere grote supermarktconcerns en drankleveranciers. Ben jij op zoek naar een mooie startersfunctie waar je jezelf op een internationaal vlak kan ontwikkelen? Reageer dan nu op deze vacature!

Wat ga je doen?
Als klantervaringsdeskundige houd jij je bezig met het eerste contact met klanten en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van lange termijn relaties met je klantenportfolio. Customer experience vind jij het allerbelangrijkste en je kan dit feilloos laten overgaan in het pakken van kansen voor sales. Je bent ook de schakel tussen de klant en het IT team om te kijken naar de mogelijkheden van automatisering om het proces voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Het beantwoorden van vragen, klachtenafhandeling en kennis van de klanten vallen ook onder je takenpakket.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie beschikken over minimaal een Bachelor op HBO niveau in Business Administration of een andere relevante studie. Daarnaast is het belangrijk dat je kennis en ervaring met Excel en Google Suite hebt. Het heeft de voorkeur als je affiniteit met e-business, e-commerce of de FMCG branche hebt, maar het is belangrijker dat je gemotiveerd bent en je potentie laat zien. Als laatste heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?
Binnen een internationale setting werk je in een platte organisatiecultuur. Op de werkvloer is er een open en informele sfeer. Daarnaast betalen wij wekelijks je salaris uit, en heb je recht op reiskostenvergoeding. Ook krijg je de mogelijkheid om je competenties en vaardigheden te ontwikkelen in ons GRATIS online trainingsprogramma van Good Habitz, op de momenten dat het jou uitkomt en op basis van je persoonlijke interesses.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu