< Terug naar zoekresultaat

Medewerker Vers afdeling in Delft

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Delft
Branche(s):
  • Detail | Groothandel
Geplaatst op: Donderdag 11 oktober 2018
Soort(en) werk:
  • Commercieel / Verkoop

Omschrijving startersbaan

Wat biedt Makro?
Bij Makro wordt interne doorgroei gestimuleerd; veel van onze vacatures worden door middel van interne doorstroom vervuld, al dan niet met behulp van aanbod van trainings- of opleidingstrajecten. Je werkt in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan of zie jij jezelf onderdeel worden van Makro met oog op jouw toekomst? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat houdt de functie in?
Voor deze functies is geen specifieke voorkennis vereist. Indien je geen (relevante) ervaring hebt, kun je na een uitleg en een periode inwerken aan de slag met je nieuwe werk. Wel is het belangrijk dat je passie hebt voor de producten op de afdeling waar je komt te werken.

Makro biedt veelzijdige functies; ze zijn dynamisch en actief van aard, je houdt niet van stil zitten en werkt graag volgens een structuur naar een eindresultaat toe. Waar je ook werkt in de winkel: de klant staat centraal in jouw werk en je vindt het belangrijk een uitstekende service te verlenen. Je bent door de dag bezig met je eigen werk, maar je werkt in een enthousiast en gezellig team samen om de doelen te halen.

Vereisten

Ben je flexibel inzetbaar? Dan horen we graag van je!
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Over Makro Nederland
Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro biedt werk aan een paar duizend medewerkers in Nederland en vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.


Minimaal opleidingsniveau:
  • MBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu