< Terug naar zoekresultaat

Medewerker objectregistraties bag in Eindhoven

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Branche(s):
  • Telecommunicatie
Geplaatst op: Maandag 15 april 2019
Soort(en) werk:
  • Administratief / Secretarieel
  • Elektrotechnisch / Electronica

Omschrijving startersbaan

Bekend met de termen BAG, BGT en WOZ? Affiniteit met bouwdossiers en registraties van vastgoed? Zo ja, lees snel verder!

Wat ga je doen?
Voor het detacheringsbedrijf Involon zijn we op zoek naar een medewerker BAG. Als BAG medewerker (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) ben je verantwoordelijk voor een goede registratie van objecten in de BAG. Hierbij is het belangrijk dat je inzicht krijgt in de juiste definities van onder andere een pand, verblijfsobject, standplaats en ligplaats. Iedere dag vinden mutaties plaats aan objecten, door sloop, verbouw, samenvoegingen en splitsingen. Wijzigingen die in de BAG dienen te worden verwerkt. Zo doe je bijvoorbeeld onderzoek naar wat de gewijzigde situatie is ten opzichte van de verleende vergunning en verwerk je deze in het systeem. Voorbeelden hiervan zijn het opvoeren of beëindigen van een pand , een oppervlaktewijziging, het toekennen of intrekken van één of meerdere huisnummers.

Overige werkzaamheden die gerelateerd zijn aan de BAG zoals de verwerking in de WOZ registratie kunnen ook horen bij je takenpakket. In de WOZ worden objectkenmerken van woningen en niet- woningen vastgelegd, zoals type woning, bouwjaar, inhoud of oppervlakte, aanwezigheid van een dakkapel, een uitbouw of bijvoorbeeld een bijgebouw (garage, schuur). Van niet woningen wordt vastgelegd wat voor soort object het betreft, bijvoorbeeld een winkel of magazijnruimte, waarvan we kenmerken vastleggen zoals oppervlakte, bouwjaar, locatie, staat van onderhoud, kwaliteit.

Vereisten

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar iemand die:

* Beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau
* Bouwkundig inzicht (bouwtekening lezen) is wenselijk
* Affiniteit heeft met bouwdossiers, registratie van vastgoed en Geo informatie
* Nauwkeurig en gestructureerd werkt
* Snel nieuwe systemen eigen maakt
* Autorijden geen probleem vindt

Wat bieden we jou?
* Fulltime functie waarbij je na 1040 uur overgenomen wordt door de opdrachtgever
* Werkervaring opbouwen binnen een overheidsinstelling
* Mogelijkheid tot het volgende van diverse online trainingen
* Salaris tussen EUR2050,- bruto per maand (obv fulltime)
* Lease-auto

Bijzonderheden
Involon is een begrip is de wereld van lokale belastingen. Deze detacheerder is bekend bij alle lokale overheidsinstanties in Nederland. Voor deze functie zal je ook gedetacheerd worden door heel Nederland. Het in acht nemen van dagelijks reizen is dus ook erg belangrijk. Projecten duren gemiddeld 3 maanden.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • < 1750
  • 1750 - 2500
  • 2500 - 3500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu