< Terug naar zoekresultaat

Quality Control Medewerker in Helmond

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Helmond
Branche(s):
  • Agrarisch | Biotechnologisch
  • Overige
Geplaatst op: Dinsdag 17 april 2018
Soort(en) werk:
  • Agrarisch / Milieu

Omschrijving startersbaan

Heb jij net je MBO (niveau 4) of HBO opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste leuke uitdaging? Of heb je al ervaring als Quality Control Medewerker? Ben je daarnaast flexibel, zelfverzekerd en heb je affiniteit met groenten en fruit? Lees snel verder, want wij zijn op zoek naar een Quality Control Medewerker in Helmond!

Samen werken we elke dag hard aan de kwaliteit van onze producten. Als Quality Control Medewerker binnen Hessing ben je verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de juiste uitvoering van het kwaliteitshandboek en de productieprocessen. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig te werk en speel je dus een belangrijke rol in het behouden van onze kwaliteit.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Quality Control Medewerker zijn:

Waarborgen van de kwaliteit
Jij volgt het productieproces en de producten van Hessing Helmond nauwgezet door bijvoorbeeld controle rondes te lopen en proefnemingen in de fabriek af te nemen. Hierbij corrigeer je waar nodig, zoals het blokkeren en vrijgeven van grondstoffen en eindproducten. Jij maakt dus de beslissing of de eindproducten kwalitatief goed zijn om uiteindelijk naar de klanten te versturen.

Controleren van uitvoeringen
Als Quality Control Medewerker, is het ook jouw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op de juiste uitvoering van de procedures, werkinstructies, hygiëne en de rapportages. Je beschikt over overtuigingskracht en bent niet bang om mensen aan te spreken in verband met afwijkingen binnen de organisatie en op ongewenst gedrag. Bijbehorende administratieve handelingen die hierbij komen kijken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Vereisten

Onze nieuwe Quality Control Medewerker:
- heeft een MBO (niveau 4) of HBO opleiding afgerond richting levensmiddelentechnologie;
- heeft bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan in een dagvers bedrijf, dit geen vereiste maar een pre;
- is proactief, een echte team player en heeft goede communicatieve vaardigheden;
- werkt in principe doordeweeks in de dagdienst, één keer per 8 weken een middagdienst en één keer in de 2-3 weken op zaterdag.


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
  • MBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • 1750 - 2500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu