< Terug naar zoekresultaat

Teammanager in de sales in Leeuwarden

Solliciteer nu

Gegevens

Locatie(s): Leeuwarden
Branche(s):
  • Overige
  • Reclame | Communicatie | Media
Geplaatst op: Vrijdag 15 februari 2019
Soort(en) werk:
  • Commercieel / Verkoop
  • Communicatie / Marketing / Reclame / PR
  • Management / Leidinggevende / Ondernemer

Omschrijving startersbaan

Vacature: Teammanager in Leeuwarden
Klaar voor een uitdaging?


Heb jij bij eerdere baantjes altijd het gevoel gehad dat jij het beter kon dan je teamleider? Dat als jij mocht bepalen hoe het zou gaan, het zo veel beter zou gaan? Dan is dit je kans om die grote mond waar te maken. Wij zijn een jong bedrijf die gelooft in de sterkte en eigenwijsheid van jonge mensen en zijn daarom opzoek naar jou!

HOE ZIET EEN GEMIDDELDE DAG ER UIT?

Je werk is afwisselend, elke dag is anders. Je werkt op verschillende plekken, met verschillende mensen maar wel met je eigen samengestelde team.

Als je op kantoor aankomt kijk je wat er die dag op de planning staat. Je zorgt dat alles goed geregeld is voor die dag, zodat jouw team goed kan werken. Als eerste komen je captains binnen. Dit zijn je maatjes, aangezien je intussen al weer genoeg feestjes samen hebt meegemaakt.

De muziek staat aan en de drankjes staan koud in de koelkast. Jullie bespreken samen de dag door en legt uit wat er van de captains wordt verwacht. Hun zorgen er voor dat het op de shift goed begeleid wordt. Je spreekt met hun de doelstellingen af voor die dag zodat je uiteindelijk met jou team aan het eind van de week de beste score kan wegzetten. Na een half uurtje komen je wervers binnen en hun gaan op pad.

Nu is het aan jou om je andere teammanager taken op te pakken. Je hebt die dag een aantal sollicitaties gepland staan, het rooster van volgende week moet nog gemaakt worden en de training die je gaat geven van morgen moet nog strak gezet worden.

Terwijl je deze taken uitvoert houd je contact met je captains en geef je ze advies waar nodig. Geen enkele uitdaging is voor jou meer onbekend en je weet dus als de beste hoe je ze kan helpen.

Jij hebt al je teammanager taken afgerond en de teams komen terug op kantoor. Jij zorgt dat de muziek weer lekker aan staat en je hebt speciaal wat extra drankjes in huis gehaald, omdat ze als teams een nieuw record hebben weggezet wat natuurlijk gevierd moet worden.

Het is zo gezellig dat jullie besluiten om wat langer te blijven hangen op kantoor en misschien wel op stap te gaan, aangezien jullie morgen toch pas om 13.00 uur op kantoor hoeven te zijn voor een training. Living the life!

Ik ben Eline, Recruiter bij Streetwise. Klinkt dit nou als een ideale werkdag voor jou, solliciteer dan hier onder en dan bel ik je deze week nog op!

Vereisten

SHOW US WHAT YOU GOT!

– Je energie is net zo aanstekelijk als een energie blikje
– Je hebt een vlotte babbel
– Doorzettingsvermogen is een must
– Sales- en resultaatgericht zijn
– Je signaleert coaching- en ontwikkelingsbehoefte bij je team
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, uitslapen is ook belangrijk
– Je vindt het leuk om mee op pad te gaan met je team, en weet je balans met administratief werk op orde te houden.
– Op feestjes ben jij de gangmaker
– Targets zijn er om te overtreffen


Minimaal opleidingsniveau:
  • HBO
  • MBO
Aantal dagen:
Salaris:
  • 1750 - 2500
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer nu