Kwaliteit en leveringsgarantie

Door middel van onze database met 400.000 studenten door heel Nederland kunnen wij vrijwel elke functie snel en goed invullen. Wij geven u 100% leveringsgarantie, omdat we overtuigd zijn van onze kracht. Hiermee garanderen wij het leveren van een passende uitzendkracht voor de gewenste functie.

EasyTalent werkt samen met EasyStaff Payroll en is erkend aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is de brancheorganisatie voor het mkb-segment in de uitzendbranche en flexmarkt. Sinds 1994 behartigt de vereniging de collectieve belangen van bijna 900 uitzendbureaus en flexorganisaties in de ruimste zin van het woord en ondersteunt hen in de bedrijfsvoering. De NBBU is bevoegd tot het afsluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten.

NBBU leden dienen zich strikt te houden aan deze gedragsregels, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening naar zowel opdrachtgever als kandidaat toe wordt gewaarborgd. Het lidmaatschap van de NBBU en onze NEN-4400:2010 certificering tezamen, vormen een herkenbaar keurmerk dat de kwaliteit waarborgt en inlenersaansprakelijkheid tot een minimum beperkt.

Samenvattend garanderen onderstaande punten de betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

  • Lidmaatschap NBBU; leden dienen zich te houden aan strikte gedragsregels
  • NEN-4400:2010 certificering
  • Jaarlijkse screening door onafhankelijk screeningsinstituut
  • G-rekening; een geblokkeerde rekening, waarvan uitsluitend betalingen aan de fiscus kunnen worden voldaan. Klanten kunnen een deel van de factuur op deze rekening storten
  • Opname in SNA register
  • Enige payroll organisatie in Nederland met erkenning in België

nbbu-logo
 
Wij werken voor
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8