Wat is uitzenden?

Wilt u iemand in dienst nemen, maar wilt u (nog) niet de risico’s van eigen personeel hebben of ziet u op tegen de administratieve verplichtingen, zoals de bewerkelijke personeels- en salarisadministratie? Wellicht is het inlenen van een uitzendkracht dan iets voor u.

EasyTalent biedt u de mogelijkheid om personeel via ons als uitzendkracht in dienst te nemen. Een uitzendkracht in dienst nemen is het antwoord op bovenstaande vragen. U betaalt alleen voor de gewerkte uren en u hoeft zelf geen personeels- en salarisadministratie bij te houden. EasyTalent heeft een intensieve samenwerking met Easystaff Payrolling en heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende verloningsvraagstukken waaronder uitzenden.

Uw voordelen met uitzendkrachten van EasyTalent

EasyTalent doet de volledige werving en selectie voor uw openstaande vacature, zoals beschreven in onze werkwijze. Wij leveren alleen de beste kandidaten aan, waar u kosteloos kennis mee kunt maken. Vervolgens kunt u de beste kandidaat kiezen die u als uitzendkracht via ons kunt inlenen.

Als gecertificeerd payroll bedrijf neemt EasyStaff Payrolling de door u gekozen uitzendkracht in dienst. EasyStaff Payrolling wordt dus juridisch werkgever van úw medewerker. U houdt als opdrachtgever altijd de zeggenschap over uw medewerkers, terwijl wij zorgen voor de salarisbetaling en alle overige werkgeversverplichtingen. Van alle risico's zoals ziekteverzuim en ontslagrecht bent u eveneens gevrijwaard. U wordt optimaal flexibel en heeft een zorg minder, terwijl u toch blijft beschikken over eigen personeel dat zich sterk verbonden voelt met uw organisatie.

Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Wij doen de werving en selectie van personeel
  • U werkt met flexibele arbeidscontracten
  • U heeft geen salarisadministratie en u hoeft geen loonheffing af te dragen aan de fiscus
  • U heeft geen extra kosten voor uw eventuele verzuimverzekering en ARBO
  • U hoeft geen loon door te betalen in geval van ziekte van de werknemer
  • U kunt de samenwerking met de medewerker of met ons op ieder moment weer kosteloos beëindigen
  • U bent niet verbonden aan uw eigen dure CAO, die u bijvoorbeeld verplicht tot een duur pensioen of een periodieke storting in bedrijfstakfondsen
  • Wij rekenen geen opstartkosten en geen minimumbedragen per factuur

Interesse in een uitzendkracht van EasyTalent?

Heeft u interesse in een uitzendkracht van EasyTalent? Vul dan het vrijblijvende aanvraagformulier in of neem contact op met ons sales team via sales@easytalent.nl of op het telefoonnummer
010 – 218 44 05.