Werkwijze

Met onze websites Zoekbijbaan.nl, Stagemotor.nl en Startersbanen.nl, hebben wij reeds een grote naamsbekendheid onder studenten, starters en young professionals. Met deze sites beschikken we over een groot wervingsnetwerk en een groeiende database van 400.000 kandidaten, waarmee wij vrijwel elke functie snel en goed kunnen invullen. Wij geven u 100% leveringsgarantie, omdat we overtuigd zijn van onze kracht. Hiermee garanderen wij het leveren van een passende kandidaat voor de gewenste functie.

Hoe wij dit doen? Ingeschreven studenten hebben zelf een uitgebreid profiel aangemaakt en worden aan uw vacature gekoppeld door middel van een geavanceerd matching systeem. De kandidaten die naar voren komen als een potentiële match worden direct per e-mail op de hoogte gesteld van de vacature en worden uitgenodigd om te reageren. Uw persoonlijke recruiter selecteert de beste kandidaten en zoekt waar nodig naar andere matches om te benaderen. Uw recruiter neemt vervolgens contact op met de geselecteerde kandidaten voor een intakegesprek. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een profielschets van de kandidaat opgemaakt. De profielschets en het CV worden vervolgens aan u voorgesteld en er volgt eventueel een sollicitatiegesprek. Dit hele werving- en selectieproces is geheel vrijblijvend. Pas wanneer u de kandidaat heeft goedgekeurd en deze wordt ingezet, worden er kosten in rekening gebracht.

De matching zal in 6 of 7 stappen tot stand komen:

  1. Intakegesprek over uw vacature en organisatie.
  2. EasyTalent 'matched' uw vacature met kandidaten uit de database en nodigt deze uit te reageren.
  3. Uw recruiter maakt een voorselectie en screent de matches.
  4. Uw recruiter voert persoonlijke intakegesprekken en maakt profielschetsen.
  5. Profielschets, CV, foto en sollicitatietekst van de kandidaten worden aan u voorgesteld.
  6. Eventueel sollicitatiegesprek bij uw organisatie.
  7. Match, de kandidaat wordt bij u geplaatst.

Bent u niet tevreden met de kandidaat? Dan zullen wij kosteloos op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat voor de vacature.

In dienst treden kandidaat

U kunt de kandidaat na de werving en selectie direct zelf in dienst nemen of eerst op uitzendbasis bij u aan de slag laten gaan. Wanneer u ervoor kiest EasyTalent alleen de werving en selectie te laten doen, betaalt u een vooraf afgesproken fee wanneer de aangeleverde kandidaat bij u in dienst treedt. In het geval u ervoor kiest de kandidaat op uitzendbasis bij u in dienst te nemen, betaalt u alleen voor de gewerkte uren van de kandidaat.

Interesse?

Heeft u interesse in een kandidaat van EasyTalent? Vul dan het vrijblijvende aanvraagformulier in of neem contact op met ons sales team via sales@easytalent.nl of op het telefoonnummer
010 – 218 44 05.

 
Wij werken voor
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8